Subrina Professional -  vrhunska kozmetika za kosu!
BRAND
25.2.2024.

Subrina Professional - vrhunska kozmetika za kosu!

Subrina Professional je sinonim za kvalitetnu njegu, zaštitu i styling kose! Široki spektar proizvoda za svaki tip kose, rješenje za svaki problem s vlasištem i kosom, styling proizvodi idelani za svaki željeni tip frizure. Brand obožavan od strane frizera profesionalaca proširio se i među svim drugim zaljubeljenicima u kvalitetne proizvode za kosu. 

Na našem web shopu www.hairhohttps://www.hairhouseprofessional.hr/subrina-professional/1/manufacture/useprofessional.hr pogledajte ponudu Subrina Professional proizvoda namjenjenih maloprodaji i kućnoj upotrebi. Za frizerske salone i posebne ponude namjenjene korištenju u salonu molimo javite se našim prodajnim predstavnicima ili izravno nama na mail info@hairhouseprofessional.hr , na broj telefona 099/432-8781 ili putem našeg Instagram ili Facebook profila! 

Prati nas na Instagramu:

@hairhouseprofessional

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.
Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice
Besplatna dostava  za narudžbe iznad 40,00 EUR