MANTA ORIGINAL - zdrava četka za kosu!
BRAND
25.2.2024.

MANTA ORIGINAL - zdrava četka za kosu!

Izuzetno nježna četka za minimalno lomljenje kose i maksimalni sjaj. Savršena za masažu vlasišta prilikom pranje i kose i raščešljavanje kose bez pucanja dlake. Manta četka prikladna je za sve tipove kose, uključujući finu, lomljivu, gustu, kovrčavu, dječiju i umjetnu kosu. Oblikovana tako da lijepo leži u dlanu i čini svako pranje kose većim uživanjem. 

Svakodnevno četkanje uzrokuje nepovratno oštećenje kose koje nijedan tretman ne može popraviti i nije se moglo spriječiti do sada. Manta je stvorena da brzo klizi kroz vašu kosu koristeći poseban materijal mekan na dodir, što znači da nema grubih rubova koji bi uhvatili ili trgali vlas kose. Pionirska patentirana FLEXGUARD tehnologija na bazi omogućuje svakoj čekinji potpuno kretanje od 360 stupnjeva tako da nikada ne dosegne točku naprezanja koja uzrokuje lomljenje. Manta nježno oslobađa čvorove, smanjuje lomljenje i povećava sjaj. 

Više: https://www.hairhouseprofessional.hr/manta-original/1063/product/

Prati nas na Instagramu:

@hairhouseprofessional

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.
Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice
Besplatna dostava  za narudžbe iznad 40,00 EUR