O nama

HAIR HOUSE PROFESSIONAL d.o.o. je generalni distributer Subrina Professional, Moroccanoil, Alter Ego Italy, Termix i Joewell, proizvoda za Hrvatsku.

Dugogodišnja tradicija

Već 25 godina prisutni na hrvatskom tržištu, i u tom periodu postali prepoznatljivi po kvaliteti. Zastupamo neke od najpoznatijih brendova kao što su Subrina Professional, Moroccanoil, Alter Ego Italy, Termix, Joewell, Ceriotti.

Logistička i prodajna mreža

Putem naših prodajnih predstavnika i distributera pokrivamo područje cijele Hrvatske, te vršimo dostave osobno ili preko kurirske službe unutar 24 sata.

Edukacije

Po potrebi naših klijenata nudimo mogućnost edukacija (tehnike bojanja). Organiziramo individualne edukacije i grupne edukacije u našem Edukacijskom centru HAIR HOUSE.


Prati nas na Instagramu:

@hairhouseprofessional

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.
Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice
Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 Kn
VSC Pro+ Internet Shop   Izrada Online Shopa