MOROCCANOIL PRIČA
BRAND
10.11.2021.

MOROCCANOIL PRIČA

Moroccanoil® nudi inovativne, jednostavne i učinkovite proizvode koji dramatično preoblikuju sve tipove kose u lijepu i zdravu kosu te ističu njezin prirodan izgled. Iako se na tržištu nalaze manje od desetljeća, proizvodi Moroccanoil® brzo su postigli uspjeh na svjetskoj razini. Upotrebljavaju ih zvijezde i stilisti modnih pista, filma i televizije, najutjecajniji urednici časopisa za ljepotu i žene diljem svijeta.

Priča marke Moroccanoil® započela je kad je bojenje kose jako oštetilo kosu Carmen Tal, jedne od suosnivačica marke. Prema savjetu prijateljice, Carmen je posjetila frizerski salon u kojem je dobila nevjerojatnu njegu kose uljem koje je njezinu oštećenu kosu u trenutku pretvorilo u sjajnu, glatku i podatnu. Carmen je vrhunski rezultat inspirirao na poboljšanje tog uljnog tretmana i njegove je prednosti željela podijeliti sa ženama diljem svijeta.

U to je doba njega kose uljem bila nešto neobično, ali to nije zaustavilo Carmen. S mužem je počela surađivati s ekipom vizionara kako bi stvorila vrhunsku formulu uljnog tretmana. Rezultat je bio prvi proizvod za njegu kose Moroccanoil Treatment koji je označio pravu revoluciju u industriji ljepote i stvorio potpuno novu kategoriju za njegu kose. Moroccanoil Treatment dobio je mnoge nagrade, a najbolji stilisti, zvijezde i žene diljem svijeta odmah su ga prepoznali kao prijeko potrebnu osnovu za oblikovanje kose i ujedno kao jedini proizvod bez kojeg ne bi smjela živjeti nijedna žena.

Uspjeh nagrađenog proizvoda Moroccanoil Treatment doveo je do razvoja opsežne linije inovativnih luksuznih proizvoda za njegu kose Moroccanoil®. Inovativni, jednostavni i učinkoviti proizvodi zadovoljavaju potrebe svih tipova kose. Proizvodi Moroccanoil® postali su poznati diljem svijeta zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, isticanju prirodnog izgleda kose i jedinstvenoj formuli koja omogućuje da se u trenu upiju u kosu – bez bilo kakvog masnog osjećaja. Ekskluzivni proizvodi Moroccanoil® kosu čine prirodno glatkom i sjajnom, a istodobno poboljšavaju njezino stanje i svakom uporabom pridonose zdravom i lijepom izgledu kose.

Prati nas na Instagramu:

@hairhouseprofessional

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.
Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice
Besplatna dostava  za narudžbe iznad 35,00 EUR