NOVO!!! Chic&Love Gumeni bomboni vitamini!
BRAND
28.3.2024.

NOVO!!! Chic&Love Gumeni bomboni vitamini!

Novost u ponudi!!! Brand Chic&Love nakon u Hrvatskoj. Gumeni bomboni vitamini su dodatak prehrani za ljepšu kosu i njen brži rast, zdraviji ten, produktivniji i bolji san, kontrolu prekomjerne težine i anti stres. Bomboni su vehanski proizvod i to od 100% prirodnih sastojaka. Ljepota zdravlja kose počinje iznutra, zbog čega je ovaj veganski kompleks vitamina znanstveno formuliran kako bi osigurao hranjive tvari i vitamine koji su potrebni našem tijelu za jačanje, poticanje rasta i spriječavanje gubitka kose. Pogledajte ponudu na našoj web stranici https://www.hairhouseprofessional.hr/Search/?term=chic i odlučite se već danas za promjenu! 

ŠTO ĆE SE DOGODITI AKO KONZUMIRAM VIŠE BOMBONA OD PREPORUČENE DOZE?
Kod Sleep gumenih bombonima može doći do suprotnog učinka i prekinuti san. Kod Anti-Stress gumenih bombonima može se značajno smanjiti napetost. Kod Radiant Skin i Hair vitamina nuspojava može biti loša probavu. Ne preporučamo konzumiranje veće od preporučene doze navedene na bočici.

ŠTO AKO JEDAN DANA ZABORAVIM UZIMATI BOMBON?
U redu je ako jedan dana ne uzmete gumeni bombon. Nastavite s preporučenom dozom slijedeći dan bez udvostručavanja doze.

MOGU LI PARALELNO UZMATI DVIJE ILI VIŠE VRSTA BOMBONA?
Da, bomboni se mogu međusobno kombinirati, bez prekoračenja preporučene doze za svaku vrstu bombona.

AKO PATIM OD STRESA, HOĆE LI MI ANTI-STRESS BOMBONI POMOĆI DA POBOLJŠAM SITUACIJU?
Anti-stres bomboni formulirani su s Ashwagandhom, glavnim sastojkom koji pomaže smanjiti razinu stresa i tjeskobe.

KADA SE BOČICA OTVORI, KOJI JE ROK ZA KONZUMIRANJE?
Ako se bočica čuva u ambijentalnim uvjetima i ako je dobro zatvorena, možete ih konzumirati do isteka roka trajanja naznačenog na dnu bočice.

SADRŽE LI GUMENI BONBONI ŠEĆER?
Da, gumeni bomboni sadrže šećer.

OKUS I MIRIS ANTI-STRES GUMENIH BOMBONA JE JAKO LOŠ, ZAŠTO JE TO TAKO?
Anti-Stress gumeni bomboni su od 100% prirodnih i aktivnih sastojaka te zadržavaju taj prirodni okus koji je malo neugodan.

JESU LI GUMENI BOMBONI VEGANSKI??
Osim vitamina za kožu (Radiant Skin), cijela naša linija nutrikozmetike je veganska.

JE LI POTREBNO RADITI PAUZU NAKON KONZUMIRANE BOČICE? 

Ne, nije potrebno. Preporuka je da se nakon 6 mjeseci kontinuiranog korištenja napravi pauza od mjesec dana kako organizam ne bi stvorio otpornost na vitamine i kako bi organizam mogao postići prirodnu ravnotežu.

 

 

Prati nas na Instagramu:

@hairhouseprofessional

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.
Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice
Besplatna dostava  za narudžbe iznad 40,00 EUR