PROFESIONALNE BOJE ZA KOSU
Proizvodi
21.10.2022.

PROFESIONALNE BOJE ZA KOSU

Hair House Professional doo u svojoj ponudi ima i profesionalne boje za kosu branda Subrina Professional, Moroccanoil i Alter Ego Italy. Profesionalne boje za kosu namjenjene su isključivo frizerskim salonima/ frizerima profesionalcima i nisu izlistane na web shopu. Ukoliko ste frizer i zanimaju Vas boje iz našeg portfelja, ljubazno Vas molim da nam se obratite putem maila info@hairhouseprofessional.hr putem društvenih mreža (fc ili Ig) ili na broj telefona 099 432 8781 (Ivan).

SUBRINA PROFESSIONAL BOJE ZA KOSU:

PERMANENTNE BOJE. Subrina Professional Permanentne boje (ranije Unique) dijelimo u tri skupine: Esential, Highlift i Vibrant! Esential uključuje sve prirodne zlatne i smeđe kombinacije boja + nova skupina. Highlift obuhvaća 12 nijansi na razini 11/x za podizanje 4-5 tonova na prirodnoj kosi. Vibrant sadrži sve crvene, bakrene i ljubičaste tonove kao i Creative Mix za poboljšanje tona boje

DEMI-PERMANENTNA BOJA. Preljev, ranije Senseo. Brilijantne boje nevjerojatnog sjaja. Do 24 pranja kose. Toner dodaje sjaj, osvježava prirodnu i obojanu boju kose. 

CONTRAS. Subrina Professional Highlighting Colour (ranije Vulcano boje) je boja za kosu koja posvijetljuje i boji i prethodno obojenu kosu. Podiže do 4 tona u jednom koraku bez posvijetljivanja! Red, Mangenta i Orange!

MOROCCANOIL BOJE ZA KOSU:

COLOR RHAPSODY. Permanentna boja u kremi formulirana je s našim sustavom ProArginine + ArganID™ — zaštićenom, revolucionarnom tehnologijom koja ostavlja kosu nahranjenom, ojačanom i prekrasno obojanom. Jedinstvena kombinacija dvaju aktivnih sastojaka podržava djelovanje boje unutar kose, nudeći vrhunski
afinitet kose za pouzdane boje koje savršeno odgovaraju tonu, do 100 % pokrivenosti sijede kose i dugotrajni sjaj. Color Rhapsody je dostupna u 68 nijansi koje se mogu međusobno miješati. Od bogatih prirodnih, preko vibrantnih crvenih i zlatnih, do hladnih pepeljastih. Sama boja je lako maziva i formira stabilnu konzistentnost za preciznu primjenu. Naravno, prisutan je i prepoznatljiv Moroccanoil miris koji poboljšava cjelokupno iskustvo bojanja.

HIGH LIFT. Potpuno posvjetljivanje i potpuna njega! Permanentna boja Color Rhapsody High Lift pruža mogućnost posvjetljivanja do 5 tonova. Sadrži sustav ProArginine + ArganID™ — revolucionarnu tehnologiju koja pruža iznimnu zaštitu tijekom postupka bojanja. Jeddinstvena kombinacija dvaju aktivnih sastojka podržava djelovanje boje unutar kose, posvjetljivanje prirodnog melanina i vrhunski afinitet kose za pouzdane efekte posvjetljivanja i toniranja. Idealno za korištenje na netretiranoj tamnoplavoj kosi (razina 6) ili svjetlijoj, a dostupno je u 5 nijansi od tople do hladne koje je moguće miješati. Color Rhapsody High Lift lako i brzo se miješa i formira stabilnu konzistentnost za preciznu primjenu. Prepoznatljivi Moroccanoil miris poboljšava iskustvo bojanja za sve.

COLOR CALYPSO. Demi-permanentna boja u kremi formulirana je s našim sustavom ProArginine + ArganID™ — zaštićenom, revolucionarnom tehnologijom koja daje višedimenzionalne rezultate, istovremeno održavajući integritet kose. Dostupna u 44 nijanse koje se mogu međusobno miješati. Lakomaziva boja idealna je za klijente koji često žele mijenjati boju kose. Boja Color Calypso može osvježiti postojeću boju kose, a može i poslužiti kao uvod u postupak bojanja. To je dobar izbor za toniranje balayage pramenova i klasičnih pramenova te za do 60% stapanja sa sijedom kosom. 

PURE MIX TON. Color Infusion Pure Color mix tonovi formulirani su s našim sustavom ProArginine + ArganID™ — revolucionarnom tehnologijom koja pruža iznimnu zaštitu tijekom postupka bojanja. Formula gelaste strukture može se miješati sa demi-permanetnim bojama Color Calypso, permanentnom bojom Color Rhapsody i
permanentnom bojom Color Rhapsody High Lift za poboljšanje, intenziviranje ili dobivanje novih tonova. Bez obzira želite li vibrantni rezultat, promjenu tona ili pastelnu nijansu, Pure Color Mix tonovi dovoljno su koncentrirani da ostvare učinak, bez ograničavanja vaše kreativnosti ili opcija. 

ALTEREGO ITALY BOJE ZA KOSU:

TECHNO FRUIT. Profesionalna boja za kosu za stručnjake za bojanje. Izvanredan sjaj, maksimalna postojanost boje za dugotrajni učinak, 100% prekrivanje sijede kose, preciznost i pouzdanost boje za svaki ton, jednostavnost i brzo miješanje i primjena zahvaljujući teksturi koja regenerira. Formula bez PPD-a za potpuno poštivanje unutarnje i vanjske strukture kose.

FAST COLOR.  Fast Color 10'! Proces bojanja kose ne mora trajati satima. Barem ne više! Što god Vaš klijent želi sad to možete ostvariti u 10 minuta uz Fast Color 10'! 5 serija i 18 cool nijansi: prirodna, smeđa, zlatna, bakrena i crvena! Do 100% pokrivanje sijedih, postojana boja uz ubrzano prodiranja pigmenta u kosu! Frizeri, Vaše vrijeme je dragocjeno!

BOOSTER je pojačivač boje za kosu koji, zavisno koju nijansu želite postići, ujednačava ili balansira odsjaj i omogućava da postignute punu, intenzivnu i živu boju. Nova formula bez amonijaka čini ga kompatibilnim sa ostalim AlterEgo bojama. Sadržava kombinaciju voćnih ekstrakt koji štite boju i produžavaju njezino trajanje, a kosa je ujedino meka i svilenkasta.

PURE HI-LITE. Dekolorant za obojenu kosu s mogućnošću posvijetljivanja 3 tona. Idealan za skidanje neujednačene boje. Možemo ga koristiti samostalno ili sa bojom za kosu, ali nikako ne nanositi na vlasište!

TONERI: Pure Toner za prirodno plavu, izbijeljenu ili posvijetljenu kosu u četiri nijanse.
Pure Diamond Lift boja za maksimalno posvijetljivanje do 5 tonova u pet nijansi.
Pastel Toner za prirodno plavu, izbijeljenu ili posvijeljenu kosu u šest nijansi.

Prati nas na Instagramu:

@hairhouseprofessional

Sve cijene iskazane su u Hrvatskim Kunama i uključuju PDV. Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.
Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice Kartice
Besplatna dostava  za narudžbe iznad 40,00 EUR